Nova spletna stran ansambla Opoj

Opojevci vedno poskušajo skrbeti, da so v koraku s časom in da lahko poslušalcem ponudijo kar se da največ.

Nova spletna stran ansambla Opoj

Ansambel Opoj

Letošnje leto je po koronski plati na žalost zelo podobno lanskemu, vendar kljub temu upamo, da bodo razmere sčasoma dopuščale izvedbo nastopov in naših drugih projektov. Vseeno smo uspeli nekaj začrtanih ciljev in projektov že izpolniti, nekateri so v teku, nekateri pa še čakajo, da pridejo na vrsto.

Ansambel Opoj

 

Takole pravijo fantje...

 

"Tudi letos se nam je uspelo uvrstiti v finale Slovenske polke in valčka (ki je bilo izvedeno pred kratkim), kjer smo se predstavili z valčkom Nazaj za pol stoletja. Ravnokar zaključujemo tudi en zanimiv projekt, saj smo z 9 letnim fantom Miho Pavlinom (s katerim smo premierno nastopili v oddaji Slovenski pozdrav) posneli priredbo skladbe Kje si očka moj. Za omenjeno skladbo bomo v zelo bližnji prihodnosti posneli tudi videospot.

Glede na to, da vedno poskušamo skrbeti, da smo v koraku s časom in da lahko našim poslušalcem in ljudem, ki nas spremljajo ponudimo kar se da največ, pa smo ravno pred zaključkom našega zadnjega projekta, s katerim nas boste še lažje spremljali. Na pobudo našega prijatelja in tekstopisca Mateja Trstenjaka (www.matejtrstenjak.si) in Marjana iz podjetja Interplanet (www.interplanet.si) smo se odločili, da je že čas, da tudi mi dobimo svojo spletno stran (www.opoj.si). Želja po njej je v nas tlela že kar nekaj časa, s pomočjo prej omenjenih oseb pa smo to željo končno tudi uresničili.

O izgledu, funkcionalnosti, preglednosti in uporabnosti spletne strani, smo bili nenehno v stiku z Matejem in Marjanom, katera sta s svojimi idejami in zagnanostjo znatno pripomogla (obenem se jima še enkrat zahvaljujemo), da bo naša spletna stran »opojna«. Na spletni strani boste zraven aktualnega dogajanja našli veliko informacij o naši zgodbi in nas samih, zasledili boste lahko kje vse nastopamo, ogledali si boste lahko naše fotografije in video posnetke, dostopni bodo naši kontaktni podatki, pregledali boste lahko naše dosedanje nagrade in dosežke, posebno pozornost pa smo namenili tudi dostopu do informacij, ki so koristne za organizatorje dogodkov in medije. Zelo smo veseli, da smo s spletno stranjo nekako zaokrožili našo podobo in se že veselimo, da jo obiščete.

Upamo, da se bodo trenutne razmere kmalu izboljšale in normalizirale, da se bomo lahko spet srečevali na nastopih. Mi vas že zelo pogrešamo. Do takrat pa vas bomo skušali razveseljevati z novimi skladbami, posnetki in videospoti.

Želimo vam vse dobro, ansambel Opoj."

 

Tudi ekipa Slovenskih narodnih pesmi jim želi vse dobro in še veliko glasbenih uspehov.

 

Obišči www.opoj.si

Pridruži se številnim ljubiteljem Slovenskih narodnih pesmi.

ali se nam pridruži na