Vaša mnenja in komentarji

Stran: < 1 2 ... 89 90 91 92 >

Razvrsti komentarje: Starejši prej | Novejši prej

Pino
pino iz kopra pridni, lepa stran,,ma koper ima dvojno ime Koper-Capodistria
Na čisto drugem koncu naše lepe Slovenije na to nismo pomislili. Smo dodali v opisu pri fotografiji. Vabljeni k sodelovanju - pošljite kakšno sliko z lepe Primorske.
marjeta
zelo dobro lepo sem vesela da ste jih dali na splet hvala-marjeta
Zbiramo še več in še nekatere druge stvari. Lep pozdrav
dragica
vesela sem, da je nekdo zbral korajžo in si vzel čas za prečudoviti del naše dediščine,da ne bo izginila kot mnogo stvari do sedaj
Hvala za lepe misli. Lep pozdrav in prijetno branje in poslušanje Slovenskih narodnih pesmi.
olga
V globalizaciji je pomembna nasa kulturna zavest. Ohranimo jo.
Trudimo se. Hvala za sporočilo in lep pozdrav.
jernej
Pozdravljeni ker se učim harmoniko, potrebujem tudi bedsedila pesmi, kar nekaj sem jih že našel, sedaj pa potrebujem besedilo PO DEKLE od ansambla LOJZETA SLAKA. Zelo vesel bi bil, če mi lahko kdo pošlje besedilo. Lep pozdrav JERNEJ sjb@siol.net
Bomo našli in vam pošljemo. Lep pozdrav in čimveč glasbenih uspehov.
JANEZ
JA VAS SIT SEMI ZELO DOPADE, ME PRAV VESELI PETI TACO LEPE PESMI.JAZ POJEM V ENI FRACOSKI KORALI,ZANIMA ME CE JE MOGOCE UDOBITI PARTITIONE? MOJ E-MAIL JE:JANEZ83700@AOL.COM NAJ LEPSE HVALA IN LEP POZDRAV IZ FRANCIJE JANEZ
Bomo malo povprašali in če jih kje najdemo, vam jih pošljemo. Lep pozdrav iz Slovenije.
Božo
Stran je super! Morda bi veljalo razmisliti še o različici v kakem tujem jeziku. Hkrati me zanima, ali je mogoče dobiti besedilo pesmi "Na svetu lepše rože ni, kot je ta vinska trta...". Lep pozdrav!
Bomo malo premislili o prevodih v tuje jezike, še posebej zaradi nekaterih novosti, ki jih še nameravamo dodati. Za pesem se bomo potrudili, da jo dobimo. Če se ne motimo, jo izvaja tudi eden izmed narodno-zabavnih ansamblov.

Tule je: Na svetu lepše rož'ce ni , poslal pa jo je g. Vojko Grilc.
Marjan
Stran je pohvale vredna. Mogoče manjka možnost verzije pesmi za tiskalnik, da si naredim pesmarico.
Hvala za idejo - bomo uredili v kratkem. Lep pozdrav in prijetno brskanje po spletnih straneh "Slovenske narodne pesmi".
Črt Škodlar
Tako je prav! Vse dobro vam želim.
Hvala - bomo se še bolj potrudili. Lep pozdrav.
peter marin
hvala vam za to stran veliko mi pomeni pri mojem življenju.stran je zelo dobro odlična.hvala lepa
Že zbiramo nova besedila in tudi še nekaj presenečenj... Lep pozdrav !
Boštjan
Mislim da ljudskih pesmi ne bi smeli nikoli pozabiti ker so del našega življenja. V družbi prijateljev je vedno lepo zapeti nekaj ljudskih. Problem se pojavi, ker so jih tudi naši starši pozabili in se jih dosti ni preneslo na nas. Ljudsko pesem je treba obujati.
Tudi to je eden izmed razlogov za nastanek teh spletnih strani. In - več ljudi več ve - počasi bomo zbirko dopolnjevali.
tina
rada plešem in pojem tak da vsaki dan gledam pesmi rada bi se jih na pamet naučila
Lepo - in če boste imeli možnost, kakšno tudi posnamite, pa jo bomo objavili. Lep pozdrav.
Jadran
Ljubitelj sem slovenske besede, narečnij in slovenskih pesmi, zborovskega petja kot tudi starih šeg in običajev. Več popolnih besedil kakor tudi zvočnih prispevkov bo zagotovo dvignila pri bralcih doma in v tujini interes do vsega omenjenega. Priporočam Vam, da na spletne strani dodate tudi povezavo do starih tonskih zapisov na gramofonskih ploščah iz preteklih časov - Stari zvočni posnetki. Oblikovno in vsebinsko pa so vaše spletne strani to, kar si vsak obiskovalec spleta želi.
Zahvaljujemo se vam za sporočilo. Potrudili se bomo, da bomo besedil in posnetkov dodali čimveč. Spletne strani z zvočnimi posnetki so izredno zanimive in če bomo dobili njihovo soglasje, bomo povezavo vsekakor dodali.
JAKA
ŠE BESEDIL!!!! DRUGAČE PA NORO!!!!
Trudimo se... Lep pozdrav in prijetne trenutke ob poslušanju in prebiranju Slovenskih narodnih pesmi.
FERGIE
VEČ BESEDIL BI MORALI DODATI
Bomo se potrudili. Če imate kakšno, jo lahko pošljite po e-pošti.

Pošlji mnenje ali komentar

Tu lahko neposredno na spletne strani pošljete kratko sporočilo, pozdrave, mnenje... Sporočilo bo objavljeno takoj, ko ga boste poslali.

*

*

*

Naključna št.:
31368

*

S klikom na gumb "POŠLJI SPOROČILO" se strinjate, da boste poslali tudi vaše osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za komunikacijo z vami. Vaši podatki bodo skrbno shranjeni in jih ne bomo posredovali nikomur. Kadarkoli lahko zahtevate tudi njihov izbris.

Pridruži se številnim ljubiteljem Slovenskih narodnih pesmi.

ali se nam pridruži na