Vaša mnenja in komentarji

Stran: < 1 2 3 4 5 ... 91 92 >

Razvrsti komentarje: Starejši prej | Novejši prej

Tajda
Pozdravljeni ! Hvala vam za to čudovito stran. Tajda
Zlatka
VPRAŠANJE: Ali ima kdo melodijo ( notni zapis, morda?)pesmice MAMICA ZLATA ? Kdo me na svetu najrajši ima; itd., itd... Znam jo zapeti, vendar se ne spomnim, kdo jo je uglasbil. In, ali je besedilo ljudsko? Hvala! Z.Knez
Marcella
Drazí přátelé! Moc prosím o notový záznam písně Nocoj, pa oh nocoj pro náš pěvecký sbor Bílovec. Nikde píseň nemůžu najít a je nádherná!!!!!! Zamilovala jsem se do ní. Moc moc děkuji a srdečně zdravím. M.Nossková

Pesem lahko poslušate tukaj, notni zapis pa smo Marcelli poslali po e-pošti.

→ Pevski zbor Bilovec iz Češke

Rok
Pozdravljeni. Tudi jaz bi prosil uporabnika Aco51, da mi na mail počlje besedilo pesmi Slovenka sem. Lp, Rok, mail: doohan87@gmail.com
Simona
Pozdravljeni! Že nekaj časa se mučim in iščem besedilo pesmi, ki gre nekako tako...noč v celju se dopade mi, vse že spi Savinja valovi... Lepo prosim, če ima kdo besedilo za to pesem, da mi ga posreduje. Hvala in veliko prijetnih trenutkov ob prepevanju slovenskih pesmi.
M
Iščem notni zapis za citre naslednjih pesmi: Ob bistrem potoku, Kaj je tebi mucek mali, Biba leze biba gre ... Kam naj se obrnem, kje naj iščem? Hvala.

Predlagamo, da kontaktirate in vprašate gospo Danico Butinar, če mogoče ima notne zapise [ tukaj ] .

Ali pa poskusite vprašati v Citrarskem društvu: http://www.citre-drustvo.si/

žan vidović
Pozdravljeni, A MOGOČE VESTE ZAKAJ SE JE NA MARTINOVO GOS? Legenda pravi takole SV.MARTINA so obvestili da je izvoljen za ŠKOFA in iz strahu se je skril med gosi vendar so ga pa gosi izdale z gaganjem in od takrat morajo gosi umret.
Rok
Odlična stran tole vse pohvale. Imam nekaj pesmi in vam jih pošljem za objavo.
Neja
od gadov pa ni neč
Tamara
Živjo¨! Potrebujem besedilonza Rad imam... . Upam, da ga najdete!
roman.kavsak@telemach.net
Pozdravljeni! Rabil bi besedilo ,,Mojcej,, Lp, Roman Kavšak
Žiga
Nobenih not ali besedil ne najdem!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra volja je najbolja... :-)
Tjaša
potrebujem note za skladbo v vaški krčmi do Lojzeta Slaka. Hvala
Ivan Švajgl
Pred kratkim sem naletel na vašo stran in javno vas pohvalim ... Hvala vam za objavo dveh narodnih v moji izvedbi. Še se bom oglasil.
Jan Jerman
Zdravo! Čez približno dober teden bo imel eden mojih dobrih prijateljev rojstni dan. In ker je velik ljubitelj ljudskih pesmi, bi mu rad podaril kakšno dobro knjigo ali pesmarico o slovenskih ljudskih pesmi. Ali poznate kakšno dobro knjigo, ki bi bila primerna? Hvala za odgovor in lep pozdrav, Jan

Novo izdana pesmarica "Odpri mi kamrico" - www.pesmarica.si

Pošlji mnenje ali komentar

Tu lahko neposredno na spletne strani pošljete kratko sporočilo, pozdrave, mnenje... Sporočilo bo objavljeno takoj, ko ga boste poslali.

*

*

*

Naključna št.:
48913

*

S klikom na gumb "POŠLJI SPOROČILO" se strinjate, da boste poslali tudi vaše osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za komunikacijo z vami. Vaši podatki bodo skrbno shranjeni in jih ne bomo posredovali nikomur. Kadarkoli lahko zahtevate tudi njihov izbris.

Pridruži se številnim ljubiteljem Slovenskih narodnih pesmi.

ali se nam pridruži na