O spletnem portalu

Spletne strani Slovenske narodne pesmi so namenjene ohranjanju slovenskega narodnega, ljudskega, kulturnega in zgodovinskega izročila. 

So rezultat spoznanja, da je tovrstna tematika s slovensko narodno identiteto premalo prisotna v spletnem prostoru, kar potrjujejo tudi odzivi slovenskih obiskovalcev spletnih strani s celega sveta, saj pogrešajo predvsem besedila in melodije, ki so jih poznali in prepevali v svojih mladostnih letih.

Spletne strani slovenskih narodnih pesmi samostojno in neodvisno urejata Interplanet Nove tehnologije d.o.o. in Zavod Inter-m, Zavod za raziskovanje in eksperimentalni razvoj na področju novih tehnologij.

Nekatere vsebine so povzete z drugih spletnih strani, zato natančnost informacij ni odvisna od nas. Pri takšnih vsebinah je naveden tudi vir s povezavo na spletno stran.

Vse glasbene datoteke so last izvajalcev in kot take zaščitene z Zakonom o avtorskih pravicah.

Na teh spletnih straneh so objavljene z dovoljenjem izvajalcev oz. pošiljateljev. Brez njihovega dovoljenja pesmi ne smete prenesti na svoj ali drug računalnik.

Izvora posameznih prejetih pesmi ali fotografij iz različnih vzrokov ni bilo mogoče preveriti ali potrditi, zato Zavod Inter-m ne prevzema odgovornosti za samo objavo, primernost ali avtorske pravice izvajalca oziroma pošiljatelja.

V primeru nestrinjanja z objavo se avtorju, izvajalcu ali lastniku iskreno opravičujemo in na njegovo zahtevo bomo takšne vsebine nemudoma odstranili.

Vse tovrstne informacije, želje ali zahteve pošljite na e-poštni naslov info@interplanet.si.

Tudi fotografije v albumu fotografij iz cele Slovenije so last pošiljateljev in so objavljene z dovoljenjem avtorjev, ki so pri posameznih fotografijah tudi navedeni.

Idejna osnova, izvedba in urejanje:

Inter-m
Zavod za raziskovanje in eksperimentalni razvoj
Internet: www.inter-m.si

Interplanet
Nove tehnologije d.o.o.
Internet: www.interplanet.si

Odpri mi kamrico

Prva pesmarica s katero lahko melodije tudi poslušate in zraven zapojete.

Vabljeni k sodelovanju

Želite objaviti besedilo ali mp3 slovenske narodne pesmi ?

Se želite pridružiti pri bogatenju spletnih strani z novicami, vsebinami, dogodki...?

Pošljite nam sporočilo po e-pošti na naslov slovenske@narodne-pesmi.si

Pridruži se številnim ljubiteljem Slovenskih narodnih pesmi.

ali se nam pridruži na